Modus:       Maximaliseren
Info Red Wolves

Sinds kort is Sabine Van Damme (Huis - Fotografe) onze ambassadrice voor de Red Wolves.

België is ingedeeld in Groep 2 voor kwalificatie voor het EK 2020 in Zweden - Noorwegen - Oostenrijk.

Site EK 2020

Gespeelde wedstrijden:

• Zondag 28 oktober 2018: België - Kroatie (EHF - 8): 25 - 30
  • Woensdag 10 april 2019: België - Zwitserland (EHF - 13): 25 - 28

Komende thuiswedstrijden staan nog op het programma:

• Woensdag 12 juni 2019: België - Servië (EHF - 19)

Tickets voor wedstrijden kunnen via onderstaande link via haar worden besteld. Klik op het logo van de Red Wolves.

Naargelang de beschikbaarheid van de tickets zal het bestelformulier worden aangepast. Voorlopig zijn enkel tickets

voor de 2e wedstrijd beschikbaar. Wanneer we 10 tickets per wedstrijd aankopen is het € 10 per ticket, anders is het

€ 12,50. Kinderen tem 12 jaar kunnen gratis binnen wanneer ze vergezeld zijn van een volwassene.

Gelieve wel de identiteitskaart van het kind mee te nemen, want controle aan de ingang is mogelijk.

We kunnen er dan voor zorgen dat we vanuit Evergem allemaal bij elkaar zitten, en zo ook het vervoer naar Leuven regelen.

Voor alle vragen, mail naar redwolves@handbalclubevergem.be