Fithandbal

Volgens de VHV  : Fithandbal is een nieuw concept, uitgewerkt door de Vlaamse Handbalvereniging i.s.m. de Vlaamse Overheid, om 30-plussers de kans te geven om één keer per week recreatief aan handbal te doen.

Bij HBC Evergem betekent dit :

Voor wie?

Voor dames en heren van alle leeftijden die nog nooit handbal gespeeld hebben, of eventueel oud-spelers/speelsters die nog wat in beweging willen blijven. Kortom: iedereen met interesse is welkom. Aarzel dus niet om in een leuke omgeving met een ‘professionele’ begeleiding aan je gezondheid te werken. Er kunnen vriendschappelijke wedstrijden volgen, maar het streefdoel is ontspanning en niet competitie.

Wat is fithandbal?

Fithandbal is handbal waarbij vooral op zeer recreatief niveau de conditie op peil wordt gehouden en waarbij vooral het plezier centraal staat.

aar en wanneer?
Om de 14 dagen op zondagochtend van 10u00 tot 11u30 in de sporthal van Evergem.

Eerste keer zal doorgaan op zondag 8 september.

Prijs?

Het lidgeld bedraagt 50 euro per seizoen

Inbegrepen in dit lidgeld zijn :

- Huur van de sporthal en kleedkamers
- Aansluiting bij HBC Evergem Centrum en de Vlaamse Handbal Vereniging
- Sportverzekering via de Vlaamse Handbal Vereniging.

Je kan echter ook vrijblijvend meedoen (zonder verzekering, zonder aansluiting) voor 5 euro per training.

Praktisch :
Er zijn voor de dames en heren kleedkamers voorzien. Voorzie voor deze activiteit sportieve kledij en sportschoenen met een zool die geschikt is voor binnensport (dit wil ook zeggen: het schoeisel dat u buiten draagt, mag niet op de sportvloer - u moet wisselen voor het betreden van de sportvloer).

Onze cafetaria, met eigen uitbating, staat na de training open voor de nabespreking ;o)