Hoofdsponsors


 

  

 

 

Nevensponsors
 

 

 

 


Ook zij steunen ons: 

 

 

 

Handbal Evergem Nieuws
Wedstrijdverslag: Welta Mechelen - Dames (19 - 19)

De verplaatsing naar Mechelen was een verplaatsing naar een 'topwedstrijd'. We speelden tegen de 2de-gerangschikte; ze hadden enkel nog maar verloren van Atomix die tot nog toe alles heeft gewonnen... Er stond bijgevolg veel op het spel. We geloofden echter in ons kunnen... De wedstrijd ging aanvankelijk gelijk op (4-2 na 8 minuten). Een vroege time-out werd echter aangevraagd; de balsnelheid was te laag en er werd te weinig gelopen in aanval. Na de time-out verbeterde ons spel; we bouwden een voorsprong op. Onze verdediging zat goed; als er toch werd geshot leverde Elisa (doel) puik werk in doel. We gingen de rust in met 9-13.

MEER ...
Nieuwe ploegfoto's staan online (Dames & Heren)

      Dames                 Heren 2                 Heren 1

  

Nieuwe ploegfoto's staan online (U16 & U18)

       U16                        U18

 

Nieuwe ploegfoto's staan online (U6 => U14)

     U6 / U8 / U10            U12                        U14                                         

   

 

 

Wedstrijdverslag:Dames - Olva Brugge: 29 - 18

Een voltallig damesteam present, uitgezonderd Axelle die een blessure had door spielerei met een viervoetige huisgenoot. Onze tegenstander (Brugge) had nog geen enkele wedstrijd gewonnen; dit wilden we graag zo houden. Brugge was ook (bijna) voltallig; 13 vrouwen sterk... Een belangrijke doelstelling was om er te staan vanaf aanvang wedstrijd. Dit deden we ook. We creëerden een mooie kloof; na 8 minuten stonden we 6-0 voor. Iets na halfweg eerste helft dienden we er nog even aan herinnerd te worden het tempo hoog te houden; te blijven spelen want Brugge kon iets teveel scoren. Bij de rust was de stand 17-10; een mooie tussenstand. 

MEER ...
Wedstrijdverslag: U12 - Waasmunster

Op de clubdag van HBC Evergem mocht onze U12 het opnemen tegen Waasmunster, correctie... tegen maar ook mét Waasmunster. Waasmunster kwam met een onvolledige ploeg en als een geschenk uit de hemel mochten wij die aanvullen. Met maar liefst 15 spelers van Evergem (een 16e zat gekwetst in het publiek), was dit dan toch al een zorg minder want iedereen zou op die manier veel kunnen spelen. Lukas was de coach van dienst en leende per time enkele spelers uit aan de tegenpartij, volgens beurtrol, want iederéén wou precies weten of het gras groener was aan de overkant, bij Eddy De Vlieger.
Het publiek was zeer talrijk en dikwijls ook opvallend enthousiast als Waasmunster kon scoren. Niet dat we in Evergem niet kunnen genieten van mooie goals als die van de tegenpartij komen! ;-)

MEER ...
Wedstrijdverslag: Denderbelle - U12

De start van de herfstvakantie was een waar feest voor de U12. Op zaterdag mochten we richting Lebbeke om te spelen tegen de meisjes van Brabo Denderbelle. Op zondag was er welpentornooi en kwamen Dendermonde en Lokeren op bezoek. Later op de dag speelden de Red Wolves in Leuven tegen Kroatië en wie niet live meeging, kon thuis voor de buis zitten.

Jules, Milan, Arne, Matti, Joran, Senne, Arthur en (slechts 3 meisjes...) Lisa, Sara en Meyssa waren paraat op zaterdag. Enkele jongens waren wat zenuwachtig op voorhand. Benieuwd wat onze nieuwe tactiek zou geven, startte de wedstrijd met veel doelkansen voor ons. Vooral onze rechterzijde werd vrijgespeeld met de ene kans na de andere. Maar de bal raakte niet tot aan de netten. Heel veel missers (waarvan veel boven het doel) zorgden ervoor dat we halfweg nog steeds niet gescoord hadden. Gelukkig brachten Sara en Milan daar verandering in, Milan was enorm trefzeker. Meyssa liet als keeper slechts één bal passeren. De eindstand was 1-5 in ons voordeel. Onze linker flank had zeer goed werk afgeleverd, waardoor we vaak aan de rechter zijde in overtal waren. 

MEER ...
Wedstrijdverslag: Atomix - Dames 29 - 20

Een verre verplaatsing; een ongeslagen tegenstander... De opdracht waar we voor stonden was niet mals.  We waren echter voltallig... Het was een wedstrijd waar we zouden kunnen tonen wat we waard waren... De wedstrijd begon echter catastrofaal. We keken na 5 minuten (alweer -- zie Uilenspiegel) op tegen een aanzienlijke achterstand (5-1). We konden dan eindelijk nog eens scoren maar daarna begon het opnieuw... Zij scoorden; wij niet... Na 10 minuten: 9-3... De eerste helft is dus kort samen te vatten; Atomix mooi samenspel; zeer mooie loopwegen. Wij leken mentaal noch fysiek aanwezig. Van verdediging was zelfs nauwelijks sprake; we stonden (stil) erbij en keken erna, leek het wel... Ook aanvallend waren we nergens. Er werd nauwelijks gelopen. De coach keek en zag vooral hoe het niet moest. De tussenstand was dan ook een terechte 21-8 (voor Atomix welteverstaan); het kon al een eindstand zijn... Maar goed; een tweede helft diende nog gespeeld te worden. 

MEER ...
Wedstrijdverslag: U12 - DB Gent

Het was een zware bevalling, die eerste wedstrijd voor U12 op het grote handbalveld. De zenuwen waren erg gespannen, er werden veel verrassende vragen gesteld. Bij het klaarzetten van de zaal vroeg één van de welpen: "Kelly, waar moet dat doel staan? Spelen wij zoals op training in de breedte?". En even later: "Spelen wij in dezelfde ploeg als de meisjes?" 

Joran, Neda, Arthur, Karlijn, Kasper, Ferran, Matti, Senne, Milan, Jules, Lisa, Arne en Ayko vormden het team van Evergem en zo had Ayko's mama al meteen een kluif aan het invullen van het wedstrijdblad. Maar vanaf het eerste fluitsignaal, kreeg de tafel geen werk meer van de Evergemse welpen... Stilte voor de storm... die niet kwam.
MEER ...
Nieuw logo HBC Evergem

 De wakkeren onder jullie zullen het misschien al gemerkt hebben, in onze header staat ons nieuwe logo van HBC Evergem. dit werd ontworpen door Helena Mestdag, waarvoor onze oprechte dank !!!

 

Pagina 2 van 3Eerste   Vorige   1  [2]  3  Volgende   Laatste   
 
Wedstrijden deze week

 

ZATERDAG 16/02/2019
 
10:00 Hr: Waasmunster - U12
 
14:30 Hr: Olva Brugge - Heren 1
 
14:40 Hr: I053: Dames - Welta
 
16:15 Hr: Izegem - U18
 
17:30 Hr: Dendermonde - Heren 2

ZONDAG 17/02/2019
 
13:30 Hr: Aalst - U16
 
13:30 Hr: Lokeren - U14

 

 
Seizoenskalender

 
Meest recente Activiteiten

HBC Evergem Quiz
 8 februari 2019

 

Nieuwjaarsreceptie HBC
19 januari 2019

 

Spaghetti HBC
10 november 2018

 

BBQ 2018
26 mei 2018

Ontbijt Actie
25 maart 2018

HBC Evergem Quiz
16 februari 2018


 

 


 

 
Copyright 2013 Handbalclub Evergem - Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid - Powered by - Inloggen