Overzicht nieuws
Annulatie Seizoen 2020 - 2021

Zoals in de lijn der verwachtingen, wordt ook het seizoen 2020 - 2021 geannuleerd.
Meer info kan je vinden, door

te klikken (Site VHV)

Commentaren (0)
Sport Vlaanderen haalt handbal van topsportlijst

Lees hier het volledige artikel

Jeugdplan 2020 - 2021

Het nieuwe jeugdbeleidsplan voor 2020 - 2021 is nu beschikbaar voor inzage

Commentaren (0)
NIEUWE INFO COMPETITIE !!

Nieuwe info omtrent afhandeling van het huidige handbalseizoen heeft ons bereikt vanuit het VHV.

De volledige brief kan je hier lezen.

Commentaren (0)
Wedstrijdverslag DB Gent - U12 (17/10/20)
Eerste competitiematch voor U12.

U12 trok dit weekend naar Zwijnaarde om het op te nemen tegen Don Bosco, de geeltjes (die ons in de wandelgangen de blauwtjes noemden :-P). Voor het eerst op het grote veld, en dat was voor iedereen het geval van Evergem, behalve voor Lars. Bij Don Bosco echter veel 2e jaars en dat konden we voelen...

Na een flinke opwarming kon de eerste time van start gaan.

In het begin werden we betrapt op veel technische fouten, dubbel dribbel, loopfout, boogpas... Hierdoor kon Don Bosco relatief makkelijk in balbezit komen en ze hadden geen medelijden. Hun afwerking op doel was efficiënter dan bij ons, onze 4 eerste pogingen gingen helaas boven het verlaagde doel. Het waren in de eerste time vooral Guust, Lyna en Fabian die de keeper alsnog aan het werk zetten. 2 van onze 3 doelpunten scoorden we onderaan het doel. Iets om te onthouden! 9-3

Geike en Ella hadden schrik om te spelen, dat is voor niets nodig nochtans. Deze wedstrijdjes zijn om bij te leren.

MEER ... Commentaren (0)
Wedstrijdverslag Elita - U12 (10/10/20) Tornooi

Heel knappe prestatie van U12 in Buggenhout!

Lyna, Leontine, Marie-Laure, Mathice, Arnaud, Rune, Kobe en Fabian waren zeer enthousiast voor - eindelijk - de eerste echte wedstrijdjes dit seizoen. Tornooi in Buggenhout, Evergem en Dendermonde waren te gast bij een vinnig Elita. De thuisploeg had 3 ploegjes en de bezoekers elk één.
Iedereen was mooi op tijd, dus we hadden nog veel tijd om op te warmen en dat deden we in wedstrijdvorm. De familie Herrebout-Van Baeveghem tegen de anderen. We speelden lijnbal met als extra regel: nooit stilstaand de bal vangen, en daar heeft de pasgever ook een groot aandeel in. Er was nog wat werk aan de winkel maar het ging steeds beter.

MEER ... Commentaren (0)
Groepsfoto M15

Groepsfoto van onze M15

Groepsfoto Heren & Kadetten