Overzicht nieuws
NIEUW BIJ HBC EVERGEM !!

Volgens de VHV  : Fithandbal is een nieuw concept, uitgewerkt door de Vlaamse Handbalvereniging i.s.m. de Vlaamse Overheid, om 30-plussers de kans te geven om één keer per week recreatief aan handbal te doen.

Voor meer info: Klik op bovenstaand logo !!

Commentaren (0)
Trainingsschema's 2019 - 2020 staan online !!

Het nieuwe seizoen staat bijna voor de deur.

Klik hier voor de het nieuwe trainingsschema van 2019 - 2020 !!!

WIJZIGINGEN CLUB INFO !!

Geachte leden, spelers, ...

2 veranderingen voor komend werkjaar:

1. Ongevallen aangifte: Afprinten van de website, laten invullen door een arts, afgeven aan een bestuurslid of Carine. In GEEN GEVAL ZELF MEER OPSTUREN NAAR ETHIAS (Deze worden gewoon geweigerd door hen !! )

2. Indien je nog jetons bezit: Gelieve deze te gebruiken op trainingen, jetons zijn geldig tot eind 2019. Nadien NIET meer te gebruiken

Overlijden van oud-speler Steven Leupe

Met spijt melden wij het overlijden van oud-speler Steven Leupe (21/02/1976 - 27/07/2019).

De afscheidsplechtigheid zal doorgaan op maandag 5 augustus om 12u30 in crematorium Westlede.

Klik hier om de rouwbrief te bekijken / Klik op foto om vergroot weer te geven (Nr 8)

Beachhandbal Tornooi Blankenberge 2019

Na een hittegolf naar het strand aan onze Belgische kust om een toernooi Beachhandbal te spelen. Zonnecrème, zonnebril, parasols, … alles wat ons tegen de vuurbal kan beschermen stak in onze rugzak. Helaas overbodig. Bewolkt en naar de middag toe regen, dat was wat we kregen.

We hadden 2 herenploegen ingeschreven en 1 damesploeg voor zaterdag en zondag.

De U16'ers kwamen op zondag hun wedstrijden spelen.

MEER ... Commentaren (0)
Ligelden 2019 - 2020

Ieder van jullie kan nu reeds de brief ivm de lidgelden van 2019 - 2020 hier nog eens raadplegen.

Je kan deze ook vinden onder de sectie Downloads of Clubinfo => Bestuur

Nog een prettige vakantie verder !!!