Overzicht nieuws
Wedstrijdverslag DB Gent - U12 (17/10/20)
Eerste competitiematch voor U12.

U12 trok dit weekend naar Zwijnaarde om het op te nemen tegen Don Bosco, de geeltjes (die ons in de wandelgangen de blauwtjes noemden :-P). Voor het eerst op het grote veld, en dat was voor iedereen het geval van Evergem, behalve voor Lars. Bij Don Bosco echter veel 2e jaars en dat konden we voelen...

Na een flinke opwarming kon de eerste time van start gaan.

In het begin werden we betrapt op veel technische fouten, dubbel dribbel, loopfout, boogpas... Hierdoor kon Don Bosco relatief makkelijk in balbezit komen en ze hadden geen medelijden. Hun afwerking op doel was efficiënter dan bij ons, onze 4 eerste pogingen gingen helaas boven het verlaagde doel. Het waren in de eerste time vooral Guust, Lyna en Fabian die de keeper alsnog aan het werk zetten. 2 van onze 3 doelpunten scoorden we onderaan het doel. Iets om te onthouden! 9-3

Geike en Ella hadden schrik om te spelen, dat is voor niets nodig nochtans. Deze wedstrijdjes zijn om bij te leren.

MEER ... Commentaren (0)
Wedstrijdverslag Elita - U12 (10/10/20) Tornooi

Heel knappe prestatie van U12 in Buggenhout!

Lyna, Leontine, Marie-Laure, Mathice, Arnaud, Rune, Kobe en Fabian waren zeer enthousiast voor - eindelijk - de eerste echte wedstrijdjes dit seizoen. Tornooi in Buggenhout, Evergem en Dendermonde waren te gast bij een vinnig Elita. De thuisploeg had 3 ploegjes en de bezoekers elk één.
Iedereen was mooi op tijd, dus we hadden nog veel tijd om op te warmen en dat deden we in wedstrijdvorm. De familie Herrebout-Van Baeveghem tegen de anderen. We speelden lijnbal met als extra regel: nooit stilstaand de bal vangen, en daar heeft de pasgever ook een groot aandeel in. Er was nog wat werk aan de winkel maar het ging steeds beter.

MEER ... Commentaren (0)
!!! UPDATE: AFGELASTE WEDSTRIJDEN!!!

Vandaag is er een update gekomen van de Belgische Handbalbond. Nationale en Regionale competities zouden hervat worden in januari 2021. Wat de jeugd betreft mag er gespeeld worden tem M13, mits het in acht nemen van de nodige coronomaatregelen.

Het volledige artikel van de KBHB kan je via deze link terugvinden

Commentaren (0)
!!! UPDATE: STOPZETTEN WEDSTRIJDEN !!!

Het volledige artikel kan je lezen door op deze link te klikken. Ivm trainingen zullen jullie door de trainer(s) op de hoogte worden gehouden.

Foto's oefenwedstrijden

Foto's van oefenwedstrijden van U16, U18, Heren 2 en Heren 1 zijn beschikbaar in de sectie Foto's !!

Groepsfoto M15

Groepsfoto van onze M15

Groepsfoto Heren & Kadetten

Groepsfoto van onze heren en kadetten