Wedstrijdverslag: Izegem - Dames 22 - 25

Met een beperkte ploeg trokken we richting Izegem. Izegem is een nieuwe tegenstander in de reeks; zeker niet te onderschatten. We begonnen direct sterk aan de wedstrijd en konden het eerste mentaal-belangrijke doelpunt scoren. De stand ging echter gelijk op maar, we bleven steeds één of 2 doelpunten voor; een echte kloof werd niet gemaakt. Rond de 20ste minuut konden we dan toch een 3-puntenkloof uitbouwen maar die werd - vooral door 2' tijdstraf - teniet gedaan. We gingen de rust in bij 11-12.

Belangrijk was om vooral mentaal sterk te blijven en ons spel te blijven spelen. Het baltempo was goed geweest; de verdediging ook in orde... We startten opnieuw goed en lieten de bal het werk doen waardoor we zelfs na een kwartier in de 2de helft een 6 puntenkloof konden uitbouwen... Een zwakke periode volgde echter: slordige passes, onvoldoende focus in verdediging en onze voorsprong slonk op korte tijd. Op 4 minuten van het eindsignaal stond het 21-23. Een verlossend doelpunt volgde echter waardoor we bijna zeker zegezeker waren. We wonnen uiteindelijk met 22-25. Deze prestatie werd neergezet door: Elisa (K), Sara, Sarah, Hannah, Jasmine, Amber, Charlotte, Fran en Heidi. Dank ook aan Céline voor mental-support op de bank en ook dank aan de supporters.

Datum gepost: 14/10/2019