Detail bericht
Terug
Verslag: Denderbelle 1 - M13


 Zaterdag gingen we op bezoek bij Denderbelle 1. De meisjes van Denderbelle verdedigen letterlijk op de man (vrouw) in dit geval. Net geen innige omhelzingen volgden waar niet alle meisjes op voorbereid waren. De arbitrage floot dit echter niet af waardoor het niet de leukste herinnering als wedstrijd was... Maar, er waren ook positieve aspecten te vermeldZaterdag gingen we op bezoek bij Denderbelle 1. De meisjes van Denderbelle verdedigen letterlijk op de man (vrouw) in dit geval. Net geen innige omhelzingen volgden waar niet alle meisjes op voorbereid waren. De arbitrage floot dit echter niet af waardoor het niet de leukste herinnering als wedstrijd was... 


 Maar, er waren ook positieve aspecten te vermelden: als ploeg werd er getracht doelgericht te gaan; het vrijlopen zonder bal verliep veel moeizamer (gezien de innige omhelzingen). Naarmate de wedstrijden vorderden, konden we toch ook genieten van mooie aanvallende acties. Verdedigend begonnen we in het 1ste wedstrijdje veel te hoog maar ook hier werd geluisterd naar de raad en trachtten we ze vooral uit de 9m te houden. 

We verloren 3 keer maar onthouden toch vooral de positieve elementen: de groepssfeer is fantastisch en samen werd er toch getracht een mooie prestatie te leveren. De scores14-7; 9-3 en 11-7. Voor deze wedstrijd kon gerekend worden op de inzet van Lotte Co, Lotte Ce, Mira, Sara, Kaya, Yarianna, Dine, Feke en Karlijn.


Geschreven door: Luc
Datum gepost: 14/10/2019
Aantal lezingen: 600

Terug
  
 
Copyright 2013 Handbalclub Evergem - Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid - Powered by - Inloggen