Wedstrijdverslag: Dames - Mechelen : 20 - 20

De strijd om de 2e plaats begon niet direct optimaal. Na 5 minuten keken we tegen een 5-1 achterstand aan. We kwamen echter beter in de wedstrijd; de bal ging sneller rond, er werd beter verdedigd waardoor we na een goed kwartier de stand in evenwicht brachten (6-6). Het bleef een gelijkopgaand spel waarbij we aan elkaar gewaagd waren. Doch konden we de laatste minuten van de 1ste helft een 3-puntenkloof staan; we gingen rusten met 11-8.

Na de rust kon Mechelen terug direct de achterstand rechtzetten en na 6' in de 2de helft stond het al 13-13. Een jojobeweging volgde; af en toe werd ons mooi spel afgewisseld met slechte passes en dom balverlies wat direct werd afgestraft met een Mechels doelpunt. Gelukkig kon Elisa af en toe uitpakken met knappe reddingen waardoor we in de wedstrijd bleven. Eerlijkheidshalve moet er ook aan toegevoegd worden dat sommige zeer mooie acties resulteerden in een doelpunt waarbij er te vlug voor een fout werd gefloten; bij andere mooie acties strandde de bal dan weer op de paal... De laatste minuut stond het gelijk en speelde Mechelen zonder keeper. Ze konden echter niet meer scoren waardoor de gelijke stand (20-20) op het scorebord bleef staan.

Deze eindstand geeft ons recht op de 2de plaats waardoor we de play-offs spelen.

Speelden mee: Eetesonne Elisa, Huyghe Céline, Baetlsé Sarah, Voordeckers Hannah, Aers Jasmine, Goossens Sara, Mathys Charlotte, Van de Woestyne Rani, Van Damme Axelle, De Pauw Iebel, Coomans Hanne, Buysse Heidi.

Datum gepost: 18/02/2019