Detail bericht
Terug
Wedstrijdverslag: Olva Brugge - Dames: 14 - 25


Brugge, de laatst-gerangschikte. Op papier zou het geen probleem mogen zijn maar Brugge is een tegenstander die ons niet ligt... Eenvoudig zou het dus niet worden. We waren voltallig. Doelstelling was om ons spel te spelen; snel in aanval; balgericht in verdediging. We begonnen echter eerder laks aan de wedstrijd. We lieten ons meeslepen door het Brugse tempo, leden nodeloos balverlies door domme passen; in verdediging lieten we hen spelen... Kortom: een show in hoe het niet moest. Na 17' stond het zowaar 6-7! De doelstellingen werden nog eens herhaald waarna een versnelling hoger werd gespeeld en in verdediging werd verdedigd zoals verwacht. Brugge kwam nauwelijks nog aan scoren toe en we gingen de rust in met 7-14. 


Na de rust bleven we mooi combineren en vooral goed verdedigen waardoor we de kloof alleen maar konden vergroten. Na 10' in de 2de helft stond het 7-19. Er werden volop (speelpositie)wissels doorgevoerd. De verdediging liet op het einde wat steken vallen waardoor Brugge alsnog 4 keer op rij kon scoren. Bij het eindsignaal stond er 14-25 op het scorebord.
Speelden mee: Eetesonne Elisa, Huyghe Céline, Baetslé Sarah, Voordeckers Hannah, Aers Jasmine, Mathys Charlotte, Goossens Sara, Wasen Amber, Van de Woestyne Rani, Van Damme Axelle, De Pauw Iebel, Coomans Hanne en Buysse Heidi.
Volgende week thuiswedstrijd tegen Groot-Bijgaarden; de week nadien hebben we onze laatste thuiswedstrijd uit de voorronde tegen Mechelen. Voorlopig zijn we nog in de running voor de play-offs. Supporters zijn dus zeker welkom!


Geschreven door: Luc
Datum gepost: 3/02/2019
Aantal lezingen: 363

Terug
  
 
Copyright 2013 Handbalclub Evergem - Gebruiksovereenkomst - Privacybeleid - Powered by - Inloggen