Wedstrijdverslag: Thor Middelkerke - Dames: 20 - 37 (Oefenmatch)

Na een lange (handbalwedstrijd)pauze werd het tijd om nog eens het wedstrijdgevoel aan te wakkeren. We trokken met de dames richting kust voor een oefenwedstrijd tegen Middelkerke. We waren met een bijna-voltallige ploeg. Charlotte en Axelle hadden nog examen en waren er niet; Fran en Hanne waren onze jonge-jeugdigen die aansloten bij de dames.

We begonnen - ons oud zeer- opnieuw zwak aan de wedstrijd; Thor kon direct scoren; wij begonnen te zwak in verdediging en mogelijks nog slechter in aanval. Na 6 minuten scoorden we pas voor het eerst (2-1). We groeiden in de wedstrijd; er werden nieuwe dingen geprobeerd; zeker in verdediging. Uitstappen werd door sommigen voorheen nooit gedaan; nu werd dit wel geprobeerd (zoals gevraagd) en dit resulteerde in een aantal mooie steals... Stilaan konden we een kloof slaan; na 12' stond het 5-8; daarna vergrootte de kloof alleen maar tot 6-12. Iedereen kreeg speelkans én er werd ook volop geswitcht in posities. We gingen de rust in met 11-13.

Na de rust begonnen we wel direct goed aan de wedstrijd en kon de kloof opnieuw vergroot worden. Af en toe waren zelfs pareltjes van zowel aanvallende als verdedigende acties te zien. Er was snelheid; er werd gelopen (en 'gaten' gemaakt voor medespeelsters); er werd gekeken naar elkaar in aanval (en passes gegeven naar wie vrij stond); in verdediging werd er gecommuniceerd; uitgestapt; er werden ballen onderschept en tegenaanvallen gelopen... We stonden er als team wat alleen maar positief kan zijn. De eindscore op het scorebord: 20-37. Dank voor de inzet en ook dank aan onze supporters! Tevens extra dank aan Thor die ons de kans bood om deze oefenwedstrijd te spelen. Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Atomix (1ste in onze reeks, ongeslagen)...

Datum gepost: 24/01/2019